Podocare producten

Podocare producten

Alle producten zijn te verkrijgen op de praktijk.

Verstevigende Nagellotion:
Een gecombineerde formule van antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten biedt langdurige bescherming bij schimmelinfecties van de nagel. De ontstekingsremmende werking van Bisabolol en de werkzame stoffen verkregen van de toverhazelaar in combinatie met de bewezen effectiviteit van provitamine B5, beschermen de teen- en vingernagels waardoor deze sterk worden en er vitaler uitzien. Regelmatig gebruik beschermt breekbare en gebroken nagels, versterkt de nagelriemen en helpt schimmelnagels te voorkomen.

Nagelbescherming crème:
Beschermende crème voor intensieve nagelverzorging. Direct toepasbaar op de meest geïrriteerde en gevoelige huid, ook tussen de tenen bij zeer schrale huid en vervelende jeuk. De kalmerende werking van calendula en rozemarijn olie gecombineerd met de voedende werking van Ceramiden verzachten en maken de huid weer veerkrachtig. De antibacteriële bestanddelen beschermen en verminderen het ontstaan van ziektekiemen die de bron zijn van schimmelnagels en infecties zoals voetschimmel.

Beschermings deo:
Zorg en hygiëne vormen de bescherming tegen schimmelvorming bij gezonde voeten. De werking van smeerwortel en Azorella asiatica kruid zorgt voor een positief effect bij gevoelige voeten de huid kwetsbaar en vaak geïrriteerd is, vooral tussen de tenen. De antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen van Undecylenic zuur en korstmossenextract versterken het hygiënische effect, terwijl alcohol de huid en teennagels zuivert.

Anti Transpiratie: 4 Actions
Koelende schuim-balsem bij branderige voeten en ter voorkoming van overmatige transpiratie (hyperhidrose). Viervoudig werking: reduceert transpiratie, voorkomt onaangename geuren, antischimmelwerking, geeft de voeten een aangename frisheid. Het hoge gehalte aan ureum (10%) en Shea butter houdt de huid gevoed, goed gehydrateerd en voorkomt blaarvorming. Niet vet en absorbeert snel. Uitermate geschikt voor sporters.

Eelt, Extreem Droge Huid
Hydraterende schuim-balsem voor de extreem droge huid en sterke eeltvorming. De formule bevat 10% ureum en heeft een intensieve huidverzachtende functie, versterkt de huid, houdt deze elastisch en goed gehydrateerd. Regelmatig gebruik voorkomt sterke eeltvorming. Bevat Aloë vera gel, deze beschermt en kalmeert de extreem droge huid. Niet vet en absorbeert snel.

Eelt en Kloven
Voedende schuim-balsem voor ruwe huid en kloven. Bevat een effectieve combinatie van 15% ureum, Shea boter en ingrediënten rijk aan vitaminen A en E, welke de huid voedt en hydrateert. Niet vet en absorbeert snel. Werkt bijzonder verzachtend en beschermend en is daarom speciaal geschikt voor voeten met sterke eeltvorming en kloven. Regelmatig gebruik stimuleert het herstel van de huid en helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen
Regelmatig gebruik van PODOCARE Foamy balsem, verbetert het welzijn van de voethuid.